Helyszíneink

Péteri Pest megyében, Budapesttől mintegy 30 kilométerre, a Cserhát déli nyúlványai között a Gödöllői-Ceglédberceli-dombságban található.
Az éghajlat alföldi jellegű. Napfényben gazdag terület ez, a levegő páratartalma igen alacsony, az északnyugati szelek az uralkodóak.
A falu szélén található a „Tőzeg"-nek nevezett tó, amelynek környéke természetvédelmi terület.
Helyszíneinket a Péteri Rendezvénypark területén találja meg.

Péteri Rendezvénypark
rendpark

Rendezvénypark és horgásztó

Vállaljuk kisebb-nagyobb horgász vagy baráti csoportok, illetve családi programok lebonyolítását. A park területén családi napok, tréningek, ballagások, osztálytalálkozók, születésnapi bulik, céges rendezvények és vállalati horgászversenyek lebonyolítását saját eszköz parkkal, sok éves tapasztalattal garantáljuk.

rendpark

Csillagfény Bár

A Csillagfény Bár a Péteri Rendezvénypark központjában található, gondozott kertben. Csillagfény Bár plafonjába elhelyezett, közel ötezer darab LED fény adja vissza a csillagos égbolt hangulatát. 480 négyzetméteres rendezvényterem és a hozzá tartozó 350 négyzetméteres terasz ötvözi a természet közeliségét és a funkcionalitást. A helyszín 100 főtől 250 főig nyújt kényelmes helyszínt.

rendpark

Füzes Rendezvényház

A Füzes Rendezvényházat modern és vadonatúj helyszínként ajánljuk esküvők, céges bulik lebonyolítására, max 100 főig.
220 m²-es parkettázott légkondicionált terme és a 180 m²-es terasza ideális helyszín az esküvői vacsora megrendezéséhez. A vezérelhető LED hangulat-világítása az egyedi színvilág kialakítását teszi lehetővé.

Cím
  • 2209 Péteri
  • Petőfi Sándor u. 2.
Kapcsolat

Email: info@szekercsarda.hu
Telefon: +36 20 973 1082